Menu
Your Cart

Magazin Alimentar RSS Feed

25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
administrator00 0 412
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne   Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat: - 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
10 Nov Soft Supermarket Ana Maria Caracal
administrator00 0 1006
Soft Supermarket POB Soft Retail & Ana Maria Caracal   Situat Caracal S.C. CERES COM S.R.L infiintata în 1996, este o firma ce isi desfasoara activitatea în domeniul comertului cu amanuntul. In spatele brandului „ANA MARIA MARKET” se regaseste un colectiv tanar, generator de idei noi, constructive, aflat în permanenta interactiune si avand ca sco..
03 Sep Software vanzare si gestiune depozit alimentar
administrator00 0 530
Software vanzare si gestiune depozit alimentar POB Soft Retail & RoMotors RoMotors a deschis un nou magazin alimentar, structurat si aranjat precum un depozit. RoMotors detine deja 1 depozit engross si 2 magazine de tip Market in care comercializeaza produse alimentare: bauturi, dulciuri, conserve dar si nealimentare: detergenti, cosmetic etc. Pr..
18 Jun Program Gestiune LaMartin
administrator00 0 557
Program Gestiune Stocuri si Vanzare & Macelaria - La Martin   La Martin este cea mai cunoscuta macelarie din judetul Olt. Avand un magazin la poarta fabrici si unul in Slatina, La Martin ofera clientilor sai persoane fizice dar si juridice cei mai deliciosi mici, carne tocata, carnati proaspeti sau afumati, dar si carne proaspata. Instaland prog..
21 Apr Program Gestiune Mad Market
administrator00 0 1429
Program Gestiune Stocuri POB Soft Reatil & Mad Market   Situat in Slatina, in cartierul Steaua, magazinul Mad Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse la cele mai bune preturi.   Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata. Pentru a nu lasa c..
12 Feb Program Gestiune Market
administrator00 0 570
Program Gestiune Market & Teldo Market Situat in centrul orasului Caracal, Teldo Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse: carne proaspata (macelarie proprie Cazacu), mezeluri, lactate, fructe, legume, bauturi, dulciuri, detergenti, cosmetice, etc.Program gestiune market creat si vandut de POB Soft...
07 Feb Soft Magazin POB Soft Retail si FocusPlus
administrator00 0 616
Soft Magazin POB Soft Retail & FocusPlus POB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute..
31 Jan Program gestiune stocuri & Sifomar - Slatina
administrator00 0 528
Program Gestiune Magazin – POB Soft Retail & Sifomar – Slatina Situat in Slatina in partea de jos a orasului, la iesire spre Curtisoara, Marketul Sifomar ofera clientilor sai o gama variata de produse alimentare si nealimentare la cele mai bune preturi. Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a manage..
29 Jan Program de gestiune market Mihailesti
administrator00 0 522
Program de gestiune market POB Soft Retail & Market Mihailesti   Situat in Mihailesti-Bucuresti, market-ul pune la dispozitia clinentilor sai o gama variata de produse alimentare si nealimentare la cele mai avantajoase preturi. Administratorii societatii au luat decizia sa instaleze un program gestiune magazin alimentar ce simplifica munca mana..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)