Menu
Your Cart

Solutii software

Solutii software    

Program Gestiune Restaurant Bar
New Hot
Model: POB Soft HoReCa
POB Soft HoReCa ® - Soft restaurant bar Descriere POB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar ce..
1.900,00Lei
Program Gestiune Patiserie Brutarie Cofetarie
New Hot
Model: POB Soft Bakery
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie Descriere POB Soft Backery este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru ..
1.900,00Lei
Model: POB Soft Retail
Program gestiune magazin – POB Soft Retail Descriere POB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar..
1.400,00Lei
Model: TAB Restaurant
TAB Restaurant®Permite conexiunea la POB HoReCa si extinde aplicatia acesteia. Prin intermediul aplicatiei TAB Restaurant, ospatarii pot lua comanda de la mese, cu ajutorul tabletei sau a telefonului mobil, pot trimite notele de comanda catre bucatarie si notele de plata catre casa de marcat..
450,00Lei
Model: POB Soft HoReCa
® POB Soft HoReCa - Soft restaurant bar Descriere POB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar ce..
600,00Lei
Model: POB Soft HoReCa - abonament lunar
POB Soft HoReCa ® - Soft restaurant bar - abonament lunar Descriere POB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru rece..
55,00Lei
Program Gestiune Patiserie Brutarie Cofetarie - Licenta Anuala
New Hot
Model: POB Soft Bakery LA
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie Descriere POB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru r..
600,00Lei
Model: POB Soft Bakery - abonament lunar
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie - abonament lunar Descriere POB Soft Backery este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de m..
55,00Lei
Program Gestiune Magazin - Licenta Anuala
New Hot
Model: POB Soft Retail LA
Program gestiune magazin – POB Soft Retail Descriere POB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar..
450,00Lei
Model: POB Soft Retail - abonament lunar
Program gestiune magazin – POB Soft Retail - abonament lunar Descriere POB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru recept..
38,00Lei
Model: POB Soft ONline
POB Soft ONline® Descriere Incepand cu versiunea 1.5.0 programul de gestiune stocuri a fost imbunatatit cu un modul online si anume POB Soft ONline. Aplicatia poate fi accesata prin intermediul oricarui browser instalat pe telefoane, tablete, PC, care au legatura la internet. Acest modul p..
900,00Lei
Model: POB Mobile
Extinde cu POB Mobile functiile programului POB Soft Retail® Descriere Incepand cu versiunea 1.8.0 programul POB Soft lanseaza un nou modul, POB Mobile. Aplicatia POB Mobile se instaleaza pe terminalele mobile si extinde functionalitatile programului prin functii precum: - receptie marfa ..
900,00Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)