Menu
Your Cart

Case de marcat

POB Soft ofera clientilor o gama variata de case de marcat.
Model: CM1
Incotex Succes M7Slatina, Judetul OLTDescriereSucces M7 este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic autorizata conform noii legislatii din domeniul fiscal. Conform legislatiei, casele de marcat electronice fiscale, aceste echipamente vor avea functionalitatea de export a fisierelor X..
1.216,00Lei
Model: CM4
Daisy Perfect MSlatina, Judetul OLTDescriereDaisy Perfect M este modelul de casa de marcat stationara AVIZATA pentru Romania conform noii legislatii intrate in vigoare in anul 2018. Casa de marcat Daisy Perfect M, distribuita in Slatina, Judetul Olt si imprejurimi de catre Point of Business ..
895,00Lei
Model: CM2
Daisy eXpert SXSlatina, Judetul OLTDescriereDaisy eXpert SX este modelul AVIZAT pentru vanzarea pe piata din Romania conform noii legislatii intrate in vigoare. Casa de marcat Daisy eXpert SX, distribuita in Slatina, Judetul Olt de catre Point of Business Software, este echipata cu toate di..
825,00Lei
Model: CM3
Daisy Compact SSlatina, Judetul OLTDescriereDaisy Compact S este modelul cel mai mic din seria caselor de marcat marca DAISY avizata in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare incepand cu mai 2018 si este distribuita in Slatina, Judetul Olt de catre Point of Business Software. Cas..
690,00Lei
Model: CM5
Daisy Compact M Slatina, Judetul OLTDescriereDaisy Compact M este modelul de casa de marcat fiscala cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila, tastatura cu butoane mari, vizibile, cu afisaj client si operator, AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intra..
760,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Whatsapp
Mihai
Vanzari
Intra in legatura cu noi