Menu
Your Cart

All Products

Program Gestiune Patiserie Brutarie Cofetarie
New Hot
Model: POB Soft Bakery
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie Descriere POB Soft Backery este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru ..
1.900,00Lei
Program Gestiune Patiserie Brutarie Cofetarie - Licenta Anuala
New Hot
Model: POB Soft Bakery LA
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie Descriere POB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru r..
600,00Lei
Model: POB Soft Bakery - abonament lunar
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarie - abonament lunar Descriere POB Soft Backery este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de m..
55,00Lei
Model: POB Soft ONline
POB Soft ONline® Descriere Incepand cu versiunea 1.5.0 programul de gestiune stocuri a fost imbunatatit cu un modul online si anume POB Soft ONline. Aplicatia poate fi accesata prin intermediul oricarui browser instalat pe telefoane, tablete, PC, care au legatura la internet. Acest modul p..
900,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)