Menu
Your Cart

All Products

Program Gestiune Restaurant Bar
New Hot -20 %
Model: POB Soft HoReCa
POB Soft HoReCa ® - Soft restaurant barDescrierePOB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar ce..
1.900,00Lei 1.520,00Lei
Model: TAB Restaurant
TAB Restaurant®Permite conexiunea la POB HoReCa si extinde aplicatia acesteia. Prin intermediul aplicatiei TAB Restaurant, ospatarii pot lua comanda de la mese, cu ajutorul tabletei sau a telefonului mobil, pot trimite notele de comanda catre bucatarie si notele de plata catre casa de marcat..
450,00Lei
Model: POB Soft HoReCa
® POB Soft HoReCa - Soft restaurant barDescrierePOB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar ce..
600,00Lei
Model: POB Soft ONline
POB Soft ONline®DescriereIncepand cu versiunea 1.5.0 programul de gestiune stocuri a fost imbunatatit cu un modul online si anume POB Soft ONline. Aplicatia poate fi accesata prin intermediul oricarui browser instalat pe telefoane, tablete, PC, care au legatura la internet.Acest modul p..
900,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)