Menu
Your Cart

All Products

Program Gestiune Restaurant Bar
New Hot
Model: POB Soft HoReCa
POB Soft HoReCa ® - Soft restaurant barDescrierePOB Soft HoReCa este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar ce..
1.900,00Lei
Program Gestiune Magazin
New Hot
Model: POB Soft Retail
Program gestiune magazin – POB Soft RetailDescrierePOB Soft Retail este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar..
1.400,00Lei
Model: TAB Restaurant
TAB Restaurant®Permite conexiunea la POB HoReCa si extinde aplicatia acesteia. Prin intermediul aplicatiei TAB Restaurant, ospatarii pot lua comanda de la mese, cu ajutorul tabletei sau a telefonului mobil, pot trimite notele de comanda catre bucatarie si notele de plata catre casa de marcat..
450,00Lei
Program Gestiune Patiserie Brutarie Cofetarie
New Hot
Model: POB Soft Bakery
POB Soft Bakery - program gestiune brutarie, patiserie, cofetarieDescrierePOB Soft Backery este un program de vanzare, gestiune si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru ..
1.900,00Lei
Model: POB AMEF
Ce estePOB Soft AMEFPOB Soft AMEF este o platformaonline, simpla si eficienta pentru gestionarea afacerilor de tip AMEFCu ajutorul programului adaugai rapid clientii si creezi rapid documente precum cerere NUI, declaratie instalare, contract de service etc.FUNCTIIGenerarearapidaa documentelor:Nomenc..
240,00Lei
Model: POB Soft ONline
POB Soft ONline®DescriereIncepand cu versiunea 1.5.0 programul de gestiune stocuri a fost imbunatatit cu un modul online si anume POB Soft ONline. Aplicatia poate fi accesata prin intermediul oricarui browser instalat pe telefoane, tablete, PC, care au legatura la internet.Acest modul p..
900,00Lei
Model: POB Mobile
Extinde cu POB Mobile functiile programului POB Soft Retail®DescriereIncepand cu versiunea 1.8.0 programul POB Soft lanseaza un nou modul, POB Mobile.Aplicatia POB Mobile se instaleaza pe terminalele mobile si extinde functionalitatile programului prin functii precum: - receptie marfa ..
900,00Lei
Adauga rapid produsele
New Hot
Model: Asistent ONline
Adaugarea rapida a produselor in programul de gestiune POB Soft Retail®Incepand cu versiunea 1.4.0 programul de gestiune si de vanzare prin scanarea codurilor de bare POB Soft Retail lanseaza cea mai rapida metoda de adaugare a produselor in gestiune. In majoritatea programelor de gestiune si d..
450,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)