Menu
Your Cart

Magazin Florarie RSS Feed

img_01_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_01_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_02_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_03_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_04_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_05_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_06_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_07_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_08_program-de-gestiune-market-mihailesti
img_09_program-de-gestiune-market-mihailesti
19 Jan Depozit Flori Green Flower Bucuresti
administrator00 0 7432
Program gestiune stocuri si vanzare Depozit de flori Green Flower & POB Soft RetailProgram gestiune stocuri creat si vandut de POB Soft. ..
15 Apr Program gestiune stocuri florarie
administrator00 0 681
Program Gestiune Stocuri Florarie – POB Soft Retail & Floraria Secret Garden Bucuresti Simplu si eficient, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a fost optimizat incepand cu versiunea 1.7.0 pentru a usura munca florarilor. Au fost introduse functii specifice acestora care ajuta la gestionarea corecta a stocurilor. Cu POB Soft Retail es..
09 Feb Program Gestiune Florarie
administrator00 0 791
Program gestiune florarie POB Soft Retail & Secret Garden Bucuresti     Florarie - The Secret Garden™ Totul a inceput cu o curiozitate, o provocare si o oportunitate. Apoi a evoluat prin perseverenta, aprofundare si perfectionare - o evolutie continua, plina de provocari si satisfactii. Astazi, reprezentam un atelier de design floral profes..
07 Feb Soft Florarie
administrator00 0 12336
Soft Florarie POB Soft Retail & Design Floral Bucuresti   Instalat in lantul de florarii Design Floral din Bucuresti, softul pentru florarii POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Situata in Bucuresti, floraria Design Floral ofera clientilor sai o gama variata de flori, plante, ornamente florale. In cei peste 10 ..
04 Feb Program Gestiune POB Soft Retail si Design Floral Bucuresti
administrator00 0 560
Program Gestiune Florarie POB Soft Retail & Design Floral Bucuresti   Incepand cu versiunea 1.6 a programului de gestiune POB Soft Retail, am implementat: reteta, bonul de consum, bonul de transfer. Aceste noi imbunatatiri ofera programului POB Soft Retail posibilitatea de a fi un ideal program pentru florarii. Situata in Bucuresti, floraria De..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)