Menu
Your Cart

Cantar electronic Dibal Wind W015 500-Series

Cantar electronic Dibal Wind W015 500-Series
New
Cantar electronic Dibal Wind W015 500-Series
  • Stock: STOC FURNIZOR: disponibil in 3-5 zile
  • Model: W015
  • Weight: 11.00kg
  • Dimensions: 44.00cm x 36.50cm x 53.00cm
3.700,00Lei

Dibal Wind W015

Descriere

Cantarul Wind face parte din Seria 500 a producatorului spaniol Dibal, o serie ce pune la dispozitia utilizatorilor design atractiv, tehnologie avansata si performante deosebite.

Dibal Wind W015 este echipat cu ecran grafic ce afiseaza informatii despre greutate, pret, total, tara, vanzator si denumirea produsului. Display-ul este amplasat pe suport.

Cantarul Wind are capacitate de memorare a 2000 de articole (PLU), puteti programa pana la 5 vanzatori, iar tastatura are 45x2 taste presetate si 9x2 taste directe. Pentru fiecare articol puteti adauga multiple informatii, precum:
- pret de baza;
- pret promotional;
- coduri de bare 1D tip EAN-13 si GS1 DataBar;
- o denumire a 20 de caractere;
- 5 texte de 24 caractere.

Dibal Wind W015 poate genera rapoarte referitoare la: vanzari (sortate in functie de articol, vanzator ori pe anumite perioade de timp), ultimele PLU-uri modificate, rulajul efectuat in sertarul de bani si altele.

Cantarul Dibal Wind 015 a fost proiectat pornind de la necesitatile utilizatorilor si ale departamentelor, astfel ca meniurile sunt de tip derulant si pot fi inclusiv imprimate.

Taste speciale permit accesul direct la meniurile de programare pentru schimbarea preturilor, adaugarea de noi coduri PLU sau vanzatori etc. De la tastatura puteti accesa imediat 999 coduri PLU.

Pentru un plus de siguranta al informatiilor, puteti proteja sistemul cu parola.

Puteti introduce in memoria cantarului Wind W015 stocul initial, puteti genera un raport de vanzari (dedus din stoc), puteti ajusta stocul dupa inventarierea fizica a bunurilor. Puteti genera si imprima rapoarte de inventar dupa codul PLU sau puteti centraliza informatiile pe PC.

Cantarul Wind este echipat cu imprimanta direct termica, adica veti putea imprima bonuri si etichete de 57x43mm, cu o rezolutie buna si cu viteza de pana la 80mm/s. Pentru bonuri aveti la dispozitie 2 formate fixe care contin:
- pana la 40 linii;
- cod de bare;
- 9 modalitati de plata;
- totalul exprimat in moneda nationala, in euro, precum si in alte 2 valute;
- discount-uri aplicate.

Pentru etichete puteti selecta intre 20 de formate fixe si 5 programabile si pot contine pana la 40 campuri de informatii. Puteti programa pana la 40 de logouri si 100 texte.

Imprimanta cantarului Wind W015 poate functiona in mai multe moduri: pre-ambalare si self-service.

Sistemul de alimentare cu consumabile este de tip caseta, astfel ca inlocuirea rolelor de etichete cu cele de bonuri ori alimentarea cu noi role de consumabile se face rapid.

Puteti programa un tip de trasabilitate si 10 de produse (carne, peste, fructe, legume, alte substante) pentru a identifica si urmari alimentele si substantele incorporate pe parcursul productiei, a prelucrarii si/sau a distributiei.

Pentru asistenta, cantarul Wind W015 poate fi accesat atat local, cat si de la distanta, iar accesul la componentele non-metrologice se face fara ruperea sigiliilor metrologice.

Wind W015 este echipat standard cu interfata Ethernet, asa incat cantarul se poate conecta la PC si cu port pentru sertar de bani.

Pentru o administrare imbunatatita, se pot interconecta pana la 5 cantare.

Dibal Wind W015 are verificare metrologica.

Cantarul Dibal WIND-W-015-15/30 are scala dubla de masurare si precizie, capacitate maxima de cantarire de 15/30kg, precizie de 5/10g, platan din inox cu suprafata de 360x265mm, suport pentru afisaj si imprimanta termica pentru bonuri si etichete.

Specificatii

Tip cantar:Comercial; Cu eticheta
Material platan:Inox
Tip alimentare:La retea
Functii:Imprimare termica; Administrarea inventarului
Culoare:Negru
Interfata:Ethernet
Greutate maxima suportata:30 Kg
Acuratete cantarire:10 g
Tensiune alimentare:230 V
Dimensiuni:44cm (L) x 36.5cm (l) x 53cm (h)
Dimensiune platan:360 x 265 mm
Greutate:11 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Whatsapp
Mihai
Vanzari
Intra in legatura cu noi