Menu
Your Cart

Journal Blog - program gestiune bar RSS Feed

15 Apr Soft Gestiune Bar Terasa
0 992
Soft Gestiune Bar TerasaPOB Soft HoReCa & Baroc POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar, terasa, restaurant.Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite.Orele pierdute ..
11 Apr Program gestiune restaurant si terasa
0 959
Program gestiune restaurant si terasaPOB Soft HoReCa & Casa David, Slatina POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar & restaurant. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finit..
11 Apr Soft Gestiune Bar
0 988
Soft Gestiune BarPOB Soft HoReCa & Memphis POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar & restaurant. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu intocmirea ..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)