Menu
Your Cart

Soft Pet Shop

img_01_soft-pet-shop-flipper
img_01_soft-pet-shop-flipper
img_02_soft-pet-shop-flipper
img_03_soft-pet-shop-flipper
img_04_soft-pet-shop-flipper
img_05_soft-pet-shop-flipper
img_06_soft-pet-shop-flipper
09 Nov Soft Pet Shop
Postat de administrator00 0 Comentariu(i) 172 Vizualizari Farmacie Veterinara , POB Soft Retail

Soft Pet Shop POB Soft Retail

&

Flipper Bucuresti

 

Instalat in Clinica Veterinara Flipper VET, softul pentru pet hop POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor.

Situata in Bucuresti, clinica veterinara Flipper Vet ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii pentru 'prietenii necuvântători'

În anul 2002 Clinica Veterinară Flipper VET a luat naștere din dorința de a proteja și trata prietenii necuvântători.
 
Prin acumularea de cunoștințe și experiență, dar și prin dotarea clinicii cu aparatură de ultimă generație, am reușit să devenim un punct de referință în medicina veterinară de elită.
 
Devotamentul, respectul pentru clienți și dragostea pentru animale sunt cuvintele care ne călăuzesc zi de zi în meseria pe care ne-am ales-o.
 
Cu o diagnosticare corectă prin aparatură de specialiate și a experienței acumulate, problemele de sănătate ale companionului dumneavoastră vor fi rezolvate cu ușurință.

În 15 ani de activitate am întâlnit nenumărate cazuri clinice și putem spune cu sinceritate că suntem pregătiți pentru orice.

 

Mai multe detalii despre clinica precum si pentru programari va rugam sa accesati site-ul official al clinicii http://www.flipper-vet.ro/

Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact

POB Soft Retail & Design Floral Bucuresti

 

Incepand cu versiunea 1.6 a programului de gestiune POB Soft Retail, am implementat: reteta, bonul de consum, bonul de transfer. Aceste noi imbunatatiri ofera programului POB Soft Retail posibilitatea de a fi un ideal program pentru florarii.

Situata in Bucuresti, floraria Design Floral ofera clientilor sai o gama variata de flori, plante, ornamente florale.

In cei peste 10 ani de experienta am descoperit ceea ce conteaza cu adevarat intr-un atelier de design floral. Calitatea florilor, dragostea pentru culoare si atentia pentru detalii sunt doar cateva din ingredientele unui aranjament floral unic, creat special pentru tine. Adaugand un strop de creativitate si tinand cont de dorintele tale, elegantele flori se transforma in buchete unice care iti vor ramane intiparite mereu in amintirea acelei zi minunate.

Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.

Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact

- See more at: https://www.program-gestiune-magazin.ro/blog/program-gestiune-florarie-design-floral#sthash.pX1DUtI9.dpuf

Lasa un comentariu