Soft Magazin Naturist POB Soft Retail

&

Elixir

Simplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor.

Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact

POB Soft Retail & Design Floral Bucuresti

 

Incepand cu versiunea 1.6 a programului de gestiune POB Soft Retail, am implementat: reteta, bonul de consum, bonul de transfer. Aceste noi imbunatatiri ofera programului POB Soft Retail posibilitatea de a fi un ideal program pentru florarii.

Situata in Bucuresti, floraria Design Floral ofera clientilor sai o gama variata de flori, plante, ornamente florale.

In cei peste 10 ani de experienta am descoperit ceea ce conteaza cu adevarat intr-un atelier de design floral. Calitatea florilor, dragostea pentru culoare si atentia pentru detalii sunt doar cateva din ingredientele unui aranjament floral unic, creat special pentru tine. Adaugand un strop de creativitate si tinand cont de dorintele tale, elegantele flori se transforma in buchete unice care iti vor ramane intiparite mereu in amintirea acelei zi minunate.

Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.

Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact

- See more at: https://www.program-gestiune-magazin.ro/blog/program-gestiune-florarie-design-floral#sthash.pX1DUtI9.dpuf