Soft Magazin POB Soft Retail & FocusPlus

POB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control.
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.

Situat in apropiere de Slatina, magazinul FocusPlus pune la dispozitia clinentilor sai o gama variata de produse alimentare si nealimentare intr-un magazin alimentar, precum si materiale de constructii, electrice, sanitare intr-un magazin separat la cele mai avantajoase preturi.

Administratorii societatii au luat decizia de a simplifica munca angajatilor prin achizitia soft-ului pentru magazin POB Soft Retail.

Astfel a fost instalat un sistem de vanzare in magazinul alimentar, un sistem de vanzare in magazinul de constructii si un sistem de gestiune in biroul administratorului.

Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft