Sistem Gestiune Complet Patiserie

POB Soft Bakery & Sofi Slatina, Olt


Descrierea business-ului

Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 25), Slatina, Olt, patiseria Sofi iti ofera produse proaspete pornind de la panificatie pana la cofetarie. Impreuna cu soft-ul, POB Soft Bakery si POB Soft Backoffice, procesul de la productie pana la vanzare este floare la ureche.

Numar contact: 0786 606 026

Beneficii datorate POB Soft

  • Fiind un business de tip patiserie, productia si stocurile sunt esentiale, iar datorita soft-ului Pob Soft Bakery, acum totul se misca mult mai rapid atat prin vanzarea pe casa de marcat, tiparirea notelor de comanda sau comenzi efectuate la distanta, cat si stocurile.
  • De la introducerea codurilor pe casa de marcat pana la apasarea unui singur buton, pentru a emite bonul fiscal, e o cale scurta: POB Soft.
  • Nu numai ca interfata este prietenoasa, dar este si usoara, iar operatorii sunt tare multumiti.
  • Cat pentru partea de contabilitate si gestiune, 99% din documente pot fi generate direct din soft, fara a mai fii nevoie de scrierea lor manuala.
  • Produsele au reteta, iar materia prima se scade pentru fiecare produs vandut.
  • Raportul de productie si bonul de consum se genereaza automat.

POB Soft Bakery ofera utilizatorilor 6 metode de a adauga produsele pe bon precum si un mod rapid de a tipari bonul. Pentru detalii accesati sectiunea video program gestiune si productie.

Pentru mai multe detalii despre functiile POB Soft Bakery accesati program program gestiune patiserie.
La fata locului s-a instalat pachetul sistem gestiune complet.