Program Gestiune Contabilitate Pizza & Pasta

POB Soft Bakery & Da Nico Slatina, Olt


Descrierea business-ului

Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 12), Slatina, Olt, societatea Da Nico te asteapta cu drag pentru a te bucura de unele dintre cele mai gustoase Pizza.
Vanzarea este floare la ureche, iar administratorul este multumit de retetar, stocuri si productie; toate acestea datorita POB Soft.

Numar contact: 0785 669 922

Beneficii datorate POB Soft

  • Fiind un business Pizza & Pasta, rapiditatea este esentiala, iar datorita soft-ului Pob Soft Bakery, acum totul se misca mult mai rapid atat prin vanzarea pe casa de marcat, pe pozitionarea meselor si tiparirea notelor de comanda, cat si pentru comenzi efectuate la distanta.
  • De la introducerea codurilor pe casa de marcat pana la apasarea unui singur buton, pentru a emite bonul fiscal, e o cale scurta: POB Soft.
  • Nu numai ca interfata este prietenoasa, dar este si usoara, iar operatorii sunt tare multumiti.
  • Cat pentru partea de contabilitate si gestiune, 99% din documente pot fi generate direct din soft, fara a mai fii nevoie de scrierea lor manuala.
  • Produsele au reteta, iar materia prima se scade pentru fiecare produs vandut.
  • Raportul de productie si bonul de consum se genereaza automat.

POB Soft Bakery ofera utilizatorilor 6 metode de a adauga produsele pe bon precum si un mod rapid de a tipari bonul. Pentru detalii accesati sectiunea video program gestiune si productie.

Pentru mai multe detalii despre functiile POB Soft HoReCa accesati program program gestiune si productie.