fbpx

Sistem gestiune complet Patiserie

POB Soft este un sistem de gestiune complet pentru patiserie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu intocmirea NIR-urilor, a rapoartelor de productie si a bonurilor de consum vor fi castigate, vor fi eliminate erorile la operarea pe casa de marcat si stocurile vor fi atent monitorizate.

"Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 25), Slatina, Olt, patiseria Sofi iti ofera produse proaspete pornind de la panificatie pana la cofetarie. Impreuna cu soft-ul, POB Soft Bakery si POB Soft Backoffice, procesul de la productie pana la vanzare este floare la ureche."

POB Soft Bakery gestiune patiserie permite functii precum:

Beneficii datorate POB Soft

  • Fiind un business de tip patiserie, productia si stocurile sunt esentiale, iar datorita soft-ului Pob Soft Bakery, acum totul se misca mult mai rapid atat prin vanzarea pe casa de marcat, tiparirea notelor de comanda sau comenzi efectuate la distanta, cat si stocurile.
  • De la introducerea codurilor pe casa de marcat pana la apasarea unui singur buton, pentru a emite bonul fiscal, e o cale scurta: POB Soft.
  • Nu numai ca interfata este prietenoasa, dar este si usoara, iar operatorii sunt tare multumiti.
  • Cat pentru partea de contabilitate si gestiune, 99% din documente pot fi generate direct din soft, fara a mai fii nevoie de scrierea lor manuala.
  • Produsele au reteta, iar materia prima se scade pentru fiecare produs vandut.
  • Raportul de productie si bonul de consum se genereaza automat.
gestiune-cofetarie-brutarie-img-home

POB Soft Bakery

este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip:

datorita functiilor specifice raport producție , preluare comezi, vanzare optimizata