Menu
Your Cart

Patiserie Cofetarie RSS Feed

POB Soft Patiserie Cofetarie este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu intocmirea NIR-urilor, a rapoartelor de productie si a bonurilor de consum vor fi castigate, vor fi eliminate erorile la operarea pe casa de marcat si stocurile vor fi atent monitorizate.

27 May Program Gestiune Productie si Vanzare Cofetarie
administrator00 0 35
Program Gestiune Productie si Vanzare Cofetarie POB Soft Bakery & Cofetaria Vilaje, Buzau POB Soft Bakery instalat recent in cofetaria Vilaje din Buzau, usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Procesele de receptie marfa, infocmire fisa productie, fisa gestiune, vanzare, preluare comenzi, facturare, au fost mult simplificate si gest..
22 May Program Gestiune Cofetarie
administrator00 0 48
Program Gestiune CofetariePOB Soft Retail & DeliCake, Ilfov Recent instalat in magazinul de prajituri si cofetarie DeliCake din judetul Ilfov, programul de gestiune POB Soft Bakery a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune, productie si contabilitate primara. POB Soft Bakery este solutia ideala pentru ..
18 Jun Program Gestiune Productie Cofetarie
administrator00 0 10464
Program Gestiune Productie Cofetarie POB Soft Bakery & Cofetaria Bulevard   POB Soft Bakery instalata recent in cofetaria Bulevard usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, infocmire fisa productie, fisa gestiune, vanvare, preluare comenzi, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre progr..
18 Mar Gestiune Brutarie Patiserie
administrator00 0 455
Program Gestiune Brutarie Patiserie POB Soft   POB Soft  este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu int..
17 Feb Program Gestiune Patiserie Cofetarie
administrator00 0 1931
Program Gestiune Patiserie Cofetarie POB Soft & Marini   POB Soft Patiserie Cofetarie este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)