Menu
Your Cart

Magazin Naturist RSS Feed

29 May Program Gestiune Stocuri si Vanzare Bionaturiste
administrator00 0 36
PROGRAM GESTIUNE STOCURI SI VANZAREPOB SOFT RETAIL & GESTORIN CITY, PITESTI   Recent instalat in magazinul Gestorin din Pitesti, POB Soft Retail a reusit sa atraga repede simpatia personalului.Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.Au fost eliminate erorile la opera..
09 Nov Soft magazin naturist
administrator00 0 166
Soft Magazin Naturist POB Soft Retail & Elixir Simplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact POB Soft Retai..
29 Jan Bucuria Naturii
administrator00 0 626
Program de gestiune magazin naturist POB Soft Retail si Bucuria Naturii   Recent instalat in magazinele Bucuria Naturii din Bucuresti si Slatina, POB Soft Retail a reusit sa atraga repede simpatia personalului. Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata. Au fost elim..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)