Menu
Your Cart

Magazin Electrice RSS Feed

28 Sep program gestiune contabilitate magazin electrice
0 925
Program Gestiune Contabilitate Magazin Electrice POB Soft Retail & Mary Mary POB Soft Retail instalata recent in magazinul cu produse electrice Mary Mary usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanvare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate ..
15 Apr Program Gestiune Stocuri Magazin Constructii
0 548
Program gestiune stocuri POB Soft Retail & Magazin Constructii Simplu si eficient, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a fost optimizat incepand cu versiunea 1.6 pentru a usura munca vanzatorilor in magazinele de tip constructii, electrice, sanitare.O particularitate a acestor magazine este faptul ca au multe produse, de dimensiuni ..
07 Feb Soft Magazin POB Soft Retail si FocusPlus
0 1596
Soft Magazin POB Soft Retail & FocusPlusPOB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)