Menu
Your Cart

Magazin Constructii RSS Feed

14 Mar Program vanzare si facturare, depozit materiale de constructii
0 72
Program gestiune, vanzare si facturare; depozit materiale de constructii POB Soft Retail & Unifladi, Caracal Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla dator..
18 Dec Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate Depozit Constructii
0 18
Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate POB Soft Retail & GYL Depozit Constructii Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla datorita programului de gesti..
15 Apr Program Gestiune Stocuri Magazin Constructii
0 20
Program gestiune stocuri POB Soft Retail & Magazin Constructii   Simplu si eficient, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a fost optimizat incepand cu versiunea 1.6 pentru a usura munca vanzatorilor in magazinele de tip constructii, electrice, sanitare. O particularitate a acestor magazine este faptul ca au multe produse, de dimensiuni ..
07 Feb Soft Magazin POB Soft Retail si FocusPlus
0 62
Soft Magazin POB Soft Retail & FocusPlus POB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)