Menu
Your Cart

Magazin Alimentar RSS Feed

04 Jun Program vanzare prin scanare
0 844
Soft vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail & Magazin EnceaPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
09 May Soft gestiune stocuri si vanzare magazin
0 501
Soft gestiune stocuri si vanzare magazin POB Soft Retail & RoMotorsPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar RoMotors, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSIN..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
0 1387
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne  Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat:- 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
17 Oct Soft Vanzare magazin alimentar
0 1173
Soft vanzare magazin alimentar POB Soft Retail & Top Tore, DraganestiPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
10 Nov Soft Supermarket Ana Maria Caracal
0 1114
Soft Supermarket POB Soft Retail & Ana Maria Caracal Situat Caracal S.C. CERES COM S.R.L infiintata în 1996, este o firma ce isi desfasoara activitatea în domeniul comertului cu amanuntul. In spatele brandului „ANA MARIA MARKET” se regaseste un colectiv tanar, generator de idei noi, constructive, aflat în permanenta interactiune si avand ca sco..
19 Oct Program Gestiune Vanzare Contabilitate
0 488
Program Gestiune, Vanzare si ContabilitatePOB Soft RetailPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOFTWARE.Pe..
03 Sep Software vanzare si gestiune depozit alimentar
0 654
Software vanzare si gestiune depozit alimentarPOB Soft Retail & RoMotorsRoMotors a deschis un nou magazin alimentar, structurat si aranjat precum un depozit. RoMotors detine deja 1 depozit engross si 2 magazine de tip Market in care comercializeaza produse alimentare: bauturi, dulciuri, conserve dar si nealimentare: detergenti, cosmetic etc. Pr..
18 Jun Program Gestiune LaMartin
0 1497
Program Gestiune Stocuri si Vanzare & Macelaria - La Martin La Martin este cea mai cunoscuta macelarie din judetul Olt. Avand un magazin la poarta fabrici si unul in Slatina, La Martin ofera clientilor sai persoane fizice dar si juridice cei mai deliciosi mici, carne tocata, carnati proaspeti sau afumati, dar si carne proaspata.Instaland prog..
21 Apr Program Gestiune Mad Market
0 482
Program Gestiune Stocuri POB Soft Reatil & Mad Market Situat in Slatina, in cartierul Steaua, magazinul Mad Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse la cele mai bune preturi. Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.Pentru a nu lasa c..
12 Feb Program Gestiune Market
1 837
Program Gestiune Market & Teldo MarketSituat in centrul orasului Caracal, Teldo Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse: carne proaspata (macelarie proprie Cazacu), mezeluri, lactate, fructe, legume, bauturi, dulciuri, detergenti, cosmetice, etc...
07 Feb Soft Magazin POB Soft Retail si FocusPlus
0 1282
Soft Magazin POB Soft Retail & FocusPlusPOB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute..
31 Jan Program gestiune stocuri & Sifomar - Slatina
0 515
Program Gestiune Magazin – POB Soft Retail & Sifomar – SlatinaSituat in Slatina in partea de jos a orasului, la iesire spre Curtisoara, Marketul Sifomar ofera clientilor sai o gama variata de produse alimentare si nealimentare la cele mai bune preturi. Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a manage..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)