Menu
Your Cart

Magazin NON FOOD RSS Feed

13 Jun Program gestiune si vanzare bijuterii
2 1214
Program gestiune si vanzare bijuterii POB Soft Retail & Bianco NeroSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor bijuteriilor este mult mai simpla, iar munca angajatilor este floare la ureche.Pentru mai multe detalii despre modul ..
04 May Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii
0 1108
Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, OLT Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine..
12 Apr Program gestiune, contabilitate primara si vanzare
0 711
Program gestiune, contabilitate primara si vanzarePOB Soft Retail & Selamy Lila, Scornicesti, OLTSimplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Selamy Lila din Scornicesti, iar munca angajatilor este mult mai simpla, plecand de la receptii, vanzare, gestionarea stocurilor pana la vanzare...
27 Feb Program Gestiune Laborator Foto
0 552
Program Gestiune Laborator FotoPOB Soft & Foto Venus POB Soft indeplineste cu succes solicitarile laboratoarelor foto de la receptia marfurilor pana la vanzare si facturare, de la crearea retetelor si generarea rapoartelor de productie si a bonurilor de consum.Printre avantajele folosirii programului POB Soft numim:- creeati reteta dorita..
30 Nov Program Gestiune Magazin Street Sport
0 814
Program Gestiune MagazinPOB Soft Retail & Street SportPOB Soft Retail este un program de gestiune, vanzare si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin in..
14 Nov Program Gestiune Magazin NonFood
0 666
Program Gestiune Stocuri POB Soft RetailMagazin NONFOODSimplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Ana Maria..
14 Nov Program gestiune magazin si Contabilitate primara
0 464
Program gestiune magazin si Contabilitate primaraPOB Soft Retail & Tabacco ShopSimplu si eficient programul de gestiune si vanzare dedicat pentru afaceri de tip magazin a fost instalat in magazinul Tabacco Shop...
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)