Menu
Your Cart

Magazin NON FOOD RSS Feed

28 May Program Gestiune Magazin Tabacco Shop
administrator00 0 41
Program Gestiune si Vanzare Magazin POB Soft Retail & Tabacco Shop, Bacau Simplu si eficient programul de gestiune POB Soft a fost instalat in Tabacco Shop, Bacau, iar utilizatorii au un mediu de lucru mai usor si petrec foarte putin timp cand vine vorba de receptie...
24 May Program Gestiune si Vanzare Bijuterii
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare BijuteriiPOB Soft Retail & Bianco Nero Recent instalat in magazinul de bijuterii Bianco Nero, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am instalat POB Soft Retai..
23 May Program Gestiune si Vanzare Crama
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare CramaPOB Soft Retail & Crama Viisoara, Bucuresti Crama Viisoara este amplasata in orasul Bucuresti. Recent instalat, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am ..
22 May Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii
administrator00 0 42
Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, Judetul Olt POB Soft Retail este un program de gestiune, vanzare si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai impor..
20 May Program Gestiune Accesorii si Bijuterii
administrator00 0 37
Program Gestiune Accesorii si BijuteriiPOB Soft Retail & Morelli, Slatina, Judetul Olt Morelli este amplasat pe bulevardul principal in Slatina, Judetul Olt, si se bucura de un numar mare de clienti fericiti. Recent instalat in magazinul de accesorii si bijuterii Morelli, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizator..
18 Mar Soft Magazin Haine
administrator00 0 2548
Soft Magazin Haine POB Soft Reatail   Activitatile magazinelor de haine au un specific aparte. Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine in..
27 Feb Program Gestiune Laborator Foto
administrator00 0 1220
Program Gestiune Laborator Foto POB Soft & Foto Venus   POB Soft indeplineste cu succes solicitarile laboratoarelor foto de la receptia marfurilor pana la vanzare si facturare, de la crearea retetelor si generarea rapoartelor de productie si a bonurilor de consum. Printre avantajele folosirii programului POB Soft numim: - creeati reteta dorita..
30 Nov Program Gestiune Magazin Street Sport
administrator00 0 1114
Program Gestiune Magazin POB Soft Retail & Street Sport POB Soft Retail este un program de gestiune, vanzare si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin in..
14 Nov Program Gestiune Magazin NonFood
administrator00 0 587
Program Gestiune Stocuri POB Soft Retail Magazin NONFOOD Simplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Ana MariaProgram gestiune contabilitate creat si vandut de POB..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)