Menu
Your Cart

POB Soft Retail RSS Feed

Clienti POB Soft Retail

13 Jun Program gestiune si vanzare bijuterii
2 1214
Program gestiune si vanzare bijuterii POB Soft Retail & Bianco NeroSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor bijuteriilor este mult mai simpla, iar munca angajatilor este floare la ureche.Pentru mai multe detalii despre modul ..
12 Jun Program gestiune stocuri si vanzare
0 1174
Program gestiune stocuri si vanzare POB Soft Retail & Carmangerie MicMardacoPOB Soft Retail, program conceput special pentru a prelua greutatea de pe cantar si conectat cu casa de marcat, face in asa fel incat vanzarea intr-un magazin de tip carmanagerie sa fie foarte simpla. Atat cat si despre crearea receptilor, gestionarea stocului marfii sau ..
04 Jun Program vanzare prin scanare
0 1179
Soft vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail & Magazin EnceaPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
09 May Soft gestiune stocuri si vanzare magazin
0 744
Soft gestiune stocuri si vanzare magazin POB Soft Retail & RoMotorsPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar RoMotors, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSIN..
04 May Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii
0 1108
Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, OLT Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine..
12 Apr Program gestiune, contabilitate primara si vanzare
0 711
Program gestiune, contabilitate primara si vanzarePOB Soft Retail & Selamy Lila, Scornicesti, OLTSimplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Selamy Lila din Scornicesti, iar munca angajatilor este mult mai simpla, plecand de la receptii, vanzare, gestionarea stocurilor pana la vanzare...
14 Mar Program vanzare si facturare, depozit materiale de constructii
0 2745
Program gestiune, vanzare si facturare; depozit materiale de constructii POB Soft Retail & Unifladi, CaracalSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla dator..
08 Feb Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitate
1 1144
Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitateNiego, Slatina, OLT & POB Soft RetailPOB Soft Retail este un soft optimizat pentru farmaciile veterinare, cabinetele medicale veterinare sau pet shop-uri realizat in conformitate cu cerintele statului Roman . Sunt disponibile doua variante ale programului pentru cabinet veterinar neplatitor..
18 Dec Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate Depozit Constructii
0 451
Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate POB Soft Retail & GYL Depozit ConstructiiSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla datorita programului de gesti..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
0 1827
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne  Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat:- 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
09 Nov Soft magazin naturist
0 801
Soft Magazin Naturist POB Soft Retail&ElixirSimplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor.Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contactPOB Soft Retai..
09 Nov Soft Pet Shop
0 662
Soft Pet Shop POB Soft Retail&Flipper Bucuresti Instalat in Clinica Veterinara Flipper VET, softul pentru pet hop POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor.Situata in Bucuresti, clinica veterinara Flipper Vet ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii pentru 'prietenii necuvântători'În a..
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)