Menu
Your Cart

POB Soft Retail RSS Feed

Clienti POB Soft Retail

13 Jun Program gestiune si vanzare bijuterii
0 79
Program gestiune si vanzare bijuterii POB Soft Retail & Bianco Nero Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor bijuteriilor este mult mai simpla, iar munca angajatilor este floare la ureche. Pentru mai multe detalii despre modul ..
12 Jun Program gestiune stocuri si vanzare
0 40
Program gestiune stocuri si vanzare POB Soft Retail & Carmangerie MicMardaco POB Soft Retail, program conceput special pentru a prelua greutatea de pe cantar si conectat cu casa de marcat, face in asa fel incat vanzarea intr-un magazin de tip carmanagerie sa fie foarte simpla. Atat cat si despre crearea receptilor, gestionarea stocului marfii sau ..
04 Jun Program vanzare prin scanare
0 34
Soft vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail & Magazin Encea POB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
09 May Soft gestiune stocuri si vanzare magazin
0 19
Soft gestiune stocuri si vanzare magazin POB Soft Retail & RoMotors POB Soft Retail instalat in magazinul alimentar RoMotors, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSIN..
04 May Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii
0 51
Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, OLT   Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine..
12 Apr Program gestiune, contabilitate primara si vanzare
0 29
Program gestiune, contabilitate primara si vanzare POB Soft Retail & Selamy Lila, Scornicesti, OLT Simplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Selamy Lila din Scornicesti, iar munca angajatilor este mult mai simpla, plecand de la receptii, vanzare, gestionarea stocurilor pana la vanzare...
14 Mar Program vanzare si facturare, depozit materiale de constructii
0 72
Program gestiune, vanzare si facturare; depozit materiale de constructii POB Soft Retail & Unifladi, Caracal Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla dator..
08 Feb Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitate
0 30
Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitate Niego, Slatina, OLT & POB Soft Retail POB Soft Retail este un soft optimizat pentru farmaciile veterinare, cabinetele medicale veterinare sau pet shop-uri realizat in conformitate cu cerintele statului Roman . Sunt disponibile doua variante ale programului pentru cabinet veterinar neplatitor..
18 Dec Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate Depozit Constructii
0 18
Program Gestiune, Vanzare si Contabilitate POB Soft Retail & GYL Depozit Constructii Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla datorita programului de gesti..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
0 99
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne   Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat: - 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
09 Nov Soft magazin naturist
0 38
Soft Magazin Naturist POB Soft Retail & Elixir Simplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact POB Soft Retai..
09 Nov Soft Pet Shop
0 43
Soft Pet Shop POB Soft Retail & Flipper Bucuresti   Instalat in Clinica Veterinara Flipper VET, softul pentru pet hop POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Situata in Bucuresti, clinica veterinara Flipper Vet ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii pentru 'prietenii necuvântători' În a..
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)