Menu
Your Cart

POB Soft Retail RSS Feed

Clienti POB Soft Retail

29 May Program Gestiune Stocuri si Vanzare Bionaturiste
administrator00 0 36
PROGRAM GESTIUNE STOCURI SI VANZAREPOB SOFT RETAIL & GESTORIN CITY, PITESTI   Recent instalat in magazinul Gestorin din Pitesti, POB Soft Retail a reusit sa atraga repede simpatia personalului.Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.Au fost eliminate erorile la opera..
28 May Program Gestiune Magazin Tabacco Shop
administrator00 0 41
Program Gestiune si Vanzare Magazin POB Soft Retail & Tabacco Shop, Bacau Simplu si eficient programul de gestiune POB Soft a fost instalat in Tabacco Shop, Bacau, iar utilizatorii au un mediu de lucru mai usor si petrec foarte putin timp cand vine vorba de receptie...
24 May Program Gestiune si Vanzare Bijuterii
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare BijuteriiPOB Soft Retail & Bianco Nero Recent instalat in magazinul de bijuterii Bianco Nero, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am instalat POB Soft Retai..
23 May Program Gestiune si Vanzare Crama
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare CramaPOB Soft Retail & Crama Viisoara, Bucuresti Crama Viisoara este amplasata in orasul Bucuresti. Recent instalat, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am ..
22 May Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii
administrator00 0 42
Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, Judetul Olt POB Soft Retail este un program de gestiune, vanzare si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai impor..
20 May Program Gestiune Accesorii si Bijuterii
administrator00 0 37
Program Gestiune Accesorii si BijuteriiPOB Soft Retail & Morelli, Slatina, Judetul Olt Morelli este amplasat pe bulevardul principal in Slatina, Judetul Olt, si se bucura de un numar mare de clienti fericiti. Recent instalat in magazinul de accesorii si bijuterii Morelli, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizator..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
administrator00 0 413
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne   Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat: - 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
09 Nov Soft magazin naturist
administrator00 0 167
Soft Magazin Naturist POB Soft Retail & Elixir Simplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact POB Soft Retai..
09 Nov Soft Pet Shop
administrator00 0 173
Soft Pet Shop POB Soft Retail & Flipper Bucuresti   Instalat in Clinica Veterinara Flipper VET, softul pentru pet hop POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Situata in Bucuresti, clinica veterinara Flipper Vet ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii pentru 'prietenii necuvântători' În a..
28 Sep Program Gestiune Contabilitate Magazin Electrice
administrator00 0 242
Program Gestiune Contabilitate Magazin Electrice POB Soft Retail & Mary Mary   POB Soft Retail instalata recent in magazinul cu produse electrice Mary Mary usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanvare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate ..
18 Mar Soft Magazin Haine
administrator00 0 2548
Soft Magazin Haine POB Soft Reatail   Activitatile magazinelor de haine au un specific aparte. Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine in..
27 Feb Program Gestiune Laborator Foto
administrator00 0 1220
Program Gestiune Laborator Foto POB Soft & Foto Venus   POB Soft indeplineste cu succes solicitarile laboratoarelor foto de la receptia marfurilor pana la vanzare si facturare, de la crearea retetelor si generarea rapoartelor de productie si a bonurilor de consum. Printre avantajele folosirii programului POB Soft numim: - creeati reteta dorita..
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)