Menu
Your Cart

POB Soft HoReCa RSS Feed

11 Nov Program Gestiune si Productie FAST FOOD
0 1206
Program Gestiune si Productie Fast-FoodPOB Soft HoReCa & Ali Baba Caracal, OltDescrierea business-uluiAli Baba este tipul de business care te atrage dupa miros, localizat intr-o zona foarte buna in Caracal, vanzarea este floare la ureche, iar clientii sunt si ei multumiti.Ali Baba va asteapta cu drag si cu o sumedenie de preparate precum: Shao..
26 Apr Soft Gestiune Terasa Bar
0 1695
Soft Gestiune Bar TerasaPOB Soft HoReCa & Casa Domneasca  POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar, terasa, restaurant.Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite.Ore..
15 Apr Soft Gestiune Bar Terasa
0 1109
Soft Gestiune Bar TerasaPOB Soft HoReCa & Baroc POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar, terasa, restaurant.Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite.Orele pierdute ..
11 Apr Soft Gestiune Bar
0 1124
Soft Gestiune BarPOB Soft HoReCa & Memphis POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar & restaurant. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu intocmirea ..
11 Apr Program gestiune restaurant si terasa
0 1095
Program gestiune restaurant si terasaPOB Soft HoReCa & Casa David, Slatina POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip bar & restaurant. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finit..
10 Apr Program Gestiune Productie Gelaterie
0 1250
Program Gestiune Productie GelateriePOB Soft HoReCa & Eise Cafe POB Soft  HoReCa este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip gelaterie, cofetarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orel..
17 Feb Program Gestiune Patiserie Cofetarie
3 2970
Program Gestiune Patiserie CofetariePOB Soft & Marini POB Soft Patiserie Cofetarie este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor ..
04 Jun Program Gestiune Magazin TO-GO
0 749
Program Gestiune MagazinPOB Soft Retail & Coffe Ink BucurestiRecent instalat in cafeneaua Coffe Ink, programul de gestiune magazin POB Soft Retail se bucura de aprecierea utilizatorilorCoffe Ink - Bucuresti este o cafea de tipul TO GO unde de cele mai multe ori clintii solicita produsele la pachet. Produsele oferite de Coffe Ink sunt in mare ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)