Menu
Your Cart

POB Soft Bakery RSS Feed

14 Mar Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii
0 23
Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii POB Soft Bakery & Cofetaria Vilaje POB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzar..
30 Jan Program Gestiune si Vanzare Cafenea
0 26
Program Gestiune si Vanzare Cafenea POB Soft Bakery & Eis Caffe   POB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor fini..
21 Sep Program gestiune si vanzare cofetarie
0 28
Program gestiune si vanzare cofetarie POB Soft Bakery & Delicake   POB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor fin..
18 Jun Program Gestiune Productie Cofetarie
0 63
Program Gestiune Productie Cofetarie POB Soft Bakery & Cofetaria Bulevard   POB Soft Bakery instalata recent in cofetaria Bulevard usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, infocmire fisa productie, fisa gestiune, vanvare, preluare comenzi, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre progr..
18 Mar Gestiune Brutarie Patiserie
0 59
Program Gestiune Brutarie Patiserie POB Soft   POB Soft  este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor finite. Orele pierdute cu int..
17 Feb Program Gestiune Patiserie Cofetarie
0 115
Program Gestiune Patiserie Cofetarie POB Soft & Marini   POB Soft Patiserie Cofetarie este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)