Program Gestiune si Productie Fast-Food

POB Soft HoReCa & Ali Baba Caracal, Olt


Descrierea business-ului

Ali Baba este tipul de business care te atrage dupa miros, localizat intr-o zona foarte buna in Caracal, vanzarea este floare la ureche, iar clientii sunt si ei multumiti.

Ali Baba va asteapta cu drag si cu o sumedenie de preparate precum: Shaorma, Pizza sau Burger; la adresa: Calea Bucuresti, Bl. B7, Caracal, Olt.

Numar contact: 0785 707 543

Beneficii datorate POB Soft

  • Fiind un business Fast-food, rapiditatea este esentiala, iar datorita soft-ului Pob Soft HoReCa, acum totul se misca mult mai rapid atat prin vanzarea pe casa de marcat, pe pozitionarea meselor si tiparirea notelor de comanda, cat si pentru comenzi efectuate la distanta.
  • De la introducerea codurilor pe casa de marcat pana la apasarea unui singur buton, pentru a emite bonul fiscal, e o cale scurta: POB Soft.
  • Nu numai ca interfata este prietenoasa, dar este si usoara, iar operatorii sunt tare multumiti.
  • Cat pentru partea de contabilitate si gestiune, 99% din documente pot fi generate direct din soft, fara a mai fii nevoie de scrierea lor manuala.
  • Produsele au reteta, iar materia prima se scade pentru fiecare produs vandut.
  • Raportul de productie si bonul de consum se genereaza automat.

POB Soft HoReCa ofera utilizatorilor 6 metode de a adauga produsele pe bon precum si un mod rapid de a tipari bonul. Pentru detalii accesati sectiunea video program gestiune si productie.

Pentru mai multe detalii despre functiile POB Soft HoReCa accesati program program gestiune si productie.