Menu
Your Cart

Magazin Florarie RSS Feed

19 Jan depozit-flori-bucuresti
0 1512
Depozit Flori Green Flower Bucuresti..
15 Apr program-gestiune-stocuri
0 1207
Program Gestiune Stocuri Florarie – POB Soft Retail& Floraria Secret Garden BucurestiSimplu si eficient, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a fost optimizat incepand cu versiunea 1.7.0 pentru a usura munca florarilor. Au fost introduse functii specifice acestora care ajuta la gestionarea corecta a stocurilor.Cu POB Soft Retail es..
09 Feb Program Gestiune Florarie
0 1128
Program gestiune florarie POB Soft Retail&Secret Garden Bucuresti  Florarie - The Secret Garden™Totul a inceput cu o curiozitate, o provocare si o oportunitate. Apoi a evoluat prin perseverenta, aprofundare si perfectionare - o evolutie continua, plina de provocari si satisfactii.Astazi, reprezentam un atelier de design floral profes..
07 Feb Soft Florarie
0 1158
Soft Florarie POB Soft Retail&Design Floral Bucuresti Instalat in lantul de florarii Design Floral din Bucuresti, softul pentru florarii POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor.Situata in Bucuresti, floraria Design Floral ofera clientilor sai o gama variata de flori, plante, ornamente florale.In cei peste 10 ..
04 Feb Program Gestiune POB Soft Retail si Design Floral Bucuresti
0 687
Program Gestiune FlorariePOB Soft Retail & Design Floral Bucuresti Incepand cu versiunea 1.6 a programului de gestiune POB Soft Retail, am implementat: reteta, bonul de consum, bonul de transfer. Aceste noi imbunatatiri ofera programului POB Soft Retail posibilitatea de a fi un ideal program pentru florarii.Situata in Bucuresti, floraria De..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)