Menu
Your Cart

Carmangerie RSS Feed

POB Soft Retail este programul ideal pentru gestiunile de tip carmangerie & macelarie.

12 Jun Program gestiune stocuri si vanzare
0 1174
Program gestiune stocuri si vanzare POB Soft Retail & Carmangerie MicMardacoPOB Soft Retail, program conceput special pentru a prelua greutatea de pe cantar si conectat cu casa de marcat, face in asa fel incat vanzarea intr-un magazin de tip carmanagerie sa fie foarte simpla. Atat cat si despre crearea receptilor, gestionarea stocului marfii sau ..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
0 1831
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne  Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat:- 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
18 Jun Program Gestiune LaMartin
0 2245
Program Gestiune Stocuri si Vanzare & Macelaria - La Martin La Martin este cea mai cunoscuta macelarie din judetul Olt. Avand un magazin la poarta fabrici si unul in Slatina, La Martin ofera clientilor sai persoane fizice dar si juridice cei mai deliciosi mici, carne tocata, carnati proaspeti sau afumati, dar si carne proaspata.Instaland prog..
12 Feb Program Gestiune Market
1 1254
Program Gestiune Market & Teldo MarketSituat in centrul orasului Caracal, Teldo Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse: carne proaspata (macelarie proprie Cazacu), mezeluri, lactate, fructe, legume, bauturi, dulciuri, detergenti, cosmetice, etc...
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)