Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

10 Dec actualizare
administrator00 0 540
Actualizare POB SoftActualizare POB Soft V 2.4.6. din 24.02.2020 1. S-a adaugat adaos minim pentru produse in functie de Clasa2. S-a inlocuit in Backoffice -> Intrari campurile de Adaugare dupa cod si Adaugare dupa denumire cu unul general apasa pentru a incepe descarcarea pentru actualizare pob softActualizare POB Soft V 2...
02 Dec Sistem gestiune complet Patiserie
administrator00 1 803
Sistem Gestiune Complet PatiseriePOB Soft Bakery & Sofi Slatina, OltDescrierea business-ului Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 25), Slatina, Olt, patiseria Sofi iti ofera produse proaspete pornind de la panificatie pana la cofetarie. Impreuna cu soft-ul, POB Soft Bakery si POB Soft Backoffice, procesul de la produ..
21 Nov program-gestiune-contabilitate-danico
administrator00 0 1172
Program Gestiune Contabilitate Pizza & PastaPOB Soft Bakery & Da Nico Slatina, OltDescrierea business-ului Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 12), Slatina, Olt, societatea Da Nico te asteapta cu drag pentru a te bucura de unele dintre cele mai gustoase Pizza.Vanzarea este floare la ureche, iar administratorul este ..
11 Nov Program Gestiune si Productie FAST FOOD
0 1204
Program Gestiune si Productie Fast-FoodPOB Soft HoReCa & Ali Baba Caracal, OltDescrierea business-uluiAli Baba este tipul de business care te atrage dupa miros, localizat intr-o zona foarte buna in Caracal, vanzarea este floare la ureche, iar clientii sunt si ei multumiti.Ali Baba va asteapta cu drag si cu o sumedenie de preparate precum: Shao..
13 Jun Program gestiune si vanzare bijuterii
2 1214
Program gestiune si vanzare bijuterii POB Soft Retail & Bianco NeroSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor bijuteriilor este mult mai simpla, iar munca angajatilor este floare la ureche.Pentru mai multe detalii despre modul ..
12 Jun Program gestiune stocuri si vanzare
0 1174
Program gestiune stocuri si vanzare POB Soft Retail & Carmangerie MicMardacoPOB Soft Retail, program conceput special pentru a prelua greutatea de pe cantar si conectat cu casa de marcat, face in asa fel incat vanzarea intr-un magazin de tip carmanagerie sa fie foarte simpla. Atat cat si despre crearea receptilor, gestionarea stocului marfii sau ..
04 Jun Program vanzare prin scanare
0 1179
Soft vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail & Magazin EnceaPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
09 May Soft gestiune stocuri si vanzare magazin
0 744
Soft gestiune stocuri si vanzare magazin POB Soft Retail & RoMotorsPOB Soft Retail instalat in magazinul alimentar RoMotors, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSIN..
04 May Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii
0 1108
Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, OLT Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine..
12 Apr Program gestiune, contabilitate primara si vanzare
0 711
Program gestiune, contabilitate primara si vanzarePOB Soft Retail & Selamy Lila, Scornicesti, OLTSimplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Selamy Lila din Scornicesti, iar munca angajatilor este mult mai simpla, plecand de la receptii, vanzare, gestionarea stocurilor pana la vanzare...
14 Mar Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii
1 894
Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii POB Soft Bakery & Cofetaria VilajePOB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzar..
14 Mar Program vanzare si facturare, depozit materiale de constructii
0 2745
Program gestiune, vanzare si facturare; depozit materiale de constructii POB Soft Retail & Unifladi, CaracalSimplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla dator..
Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)