Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

10 Jun TVA 5% la produsele bio de la data de 1 iunie 2019
administrator00 0 21
Pentru a beneficia de reducerea TVA de la 9% la 5% la produsele alimentare tradiționale, eco sau montane, firmele trebuie să facă anumite proceduri, explică doi consultanți pentru taxe. Prin Ordonanța de urgență nr. 31/2019, de modificare a Codului fiscal, de la 1 iunie 2019, scade la 5% TVA pentru livrarea  alimentelor  de  înaltă  valoare  ca..
29 May Program Gestiune Stocuri si Vanzare Bionaturiste
administrator00 0 36
PROGRAM GESTIUNE STOCURI SI VANZAREPOB SOFT RETAIL & GESTORIN CITY, PITESTI   Recent instalat in magazinul Gestorin din Pitesti, POB Soft Retail a reusit sa atraga repede simpatia personalului.Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.Au fost eliminate erorile la opera..
28 May Program Gestiune Magazin Tabacco Shop
administrator00 0 41
Program Gestiune si Vanzare Magazin POB Soft Retail & Tabacco Shop, Bacau Simplu si eficient programul de gestiune POB Soft a fost instalat in Tabacco Shop, Bacau, iar utilizatorii au un mediu de lucru mai usor si petrec foarte putin timp cand vine vorba de receptie...
27 May Program Gestiune Productie si Vanzare Cofetarie
administrator00 0 35
Program Gestiune Productie si Vanzare Cofetarie POB Soft Bakery & Cofetaria Vilaje, Buzau POB Soft Bakery instalat recent in cofetaria Vilaje din Buzau, usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Procesele de receptie marfa, infocmire fisa productie, fisa gestiune, vanzare, preluare comenzi, facturare, au fost mult simplificate si gest..
24 May Program Gestiune si Vanzare Bijuterii
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare BijuteriiPOB Soft Retail & Bianco Nero Recent instalat in magazinul de bijuterii Bianco Nero, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am instalat POB Soft Retai..
23 May Program Gestiune si Vanzare Crama
administrator00 0 35
Program Gestiune si Vanzare CramaPOB Soft Retail & Crama Viisoara, Bucuresti Crama Viisoara este amplasata in orasul Bucuresti. Recent instalat, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune si contabilitate primara. Fiind necesar un program de gestiune si vanzare, am ..
22 May Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii
administrator00 0 42
Program Gestiune Magazin Hainute si Jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, Judetul Olt POB Soft Retail este un program de gestiune, vanzare si contabilitate primara ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai impor..
22 May Program Gestiune Cofetarie
administrator00 0 48
Program Gestiune CofetariePOB Soft Retail & DeliCake, Ilfov Recent instalat in magazinul de prajituri si cofetarie DeliCake din judetul Ilfov, programul de gestiune POB Soft Bakery a reusit sa surprinda placut utilizatorii cu partea de vanzare cat si partea de gestiune, productie si contabilitate primara. POB Soft Bakery este solutia ideala pentru ..
20 May Program Gestiune Accesorii si Bijuterii
administrator00 0 37
Program Gestiune Accesorii si BijuteriiPOB Soft Retail & Morelli, Slatina, Judetul Olt Morelli este amplasat pe bulevardul principal in Slatina, Judetul Olt, si se bucura de un numar mare de clienti fericiti. Recent instalat in magazinul de accesorii si bijuterii Morelli, programul de gestiune POB Soft Retail a reusit sa surprinda placut utilizator..
25 Nov Program gestiune stocuri carmangerie
administrator00 0 412
PROGRAM GESTIUNE STOCURI CARMANGERIE POB Soft Retail & Super Carne   Instalat recent in magazinul Super Carne, programul de gestiune stocuri carmangerie POB Soft Retail usureaza munca angajatilor dar si a administratorului. Am instalat: - 2 sisteme POS All-In-One cu procesor puternic I3 si foarte important certificate IP66 protejat impotriva pra..
09 Nov Soft magazin naturist
administrator00 0 167
Soft Magazin Naturist POB Soft Retail & Elixir Simplu si eficient, instalat in magazinul cu produse naturiste Elixir, programul de gestiune, vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Pentru detalii suplimentare contactati un reprezentant POB Soft accesand pagina contact POB Soft Retai..
09 Nov Soft Pet Shop
administrator00 0 173
Soft Pet Shop POB Soft Retail & Flipper Bucuresti   Instalat in Clinica Veterinara Flipper VET, softul pentru pet hop POB Soft Retail faciliteaza munca angajatilor dar si a mangaerilor. Situata in Bucuresti, clinica veterinara Flipper Vet ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii pentru 'prietenii necuvântători' În a..
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)