Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

21 Nov Program Gestiune Contabilitate Pizza & Pasta
administrator00 0 24
Program Gestiune Contabilitate Pizza & Pasta POB Soft Bakery & Da Nico Slatina, Olt Descrierea business-ului Situat pe bulevardul principal in zona Zahana (Str. Crisan, Nr. 12), Slatina, Olt, societatea Da Nico te asteapta cu drag pentru a te bucura de unele dintre cele mai gustoase Pizza.Vanzarea este floare la ureche, iar administratorul este ..
11 Nov Program Gestiune si Productie FAST FOOD
0 105
Program Gestiune si Productie Fast-Food POB Soft HoReCa & Ali Baba Caracal, Olt Descrierea business-uluiAli Baba este tipul de business care te atrage dupa miros, localizat intr-o zona foarte buna in Caracal, vanzarea este floare la ureche, iar clientii sunt si ei multumiti.Ali Baba va asteapta cu drag si cu o sumedenie de preparate precum: Shao..
13 Jun Program gestiune si vanzare bijuterii
0 229
Program gestiune si vanzare bijuterii POB Soft Retail & Bianco Nero Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor bijuteriilor este mult mai simpla, iar munca angajatilor este floare la ureche. Pentru mai multe detalii despre modul ..
12 Jun Program gestiune stocuri si vanzare
0 202
Program gestiune stocuri si vanzare POB Soft Retail & Carmangerie MicMardaco POB Soft Retail, program conceput special pentru a prelua greutatea de pe cantar si conectat cu casa de marcat, face in asa fel incat vanzarea intr-un magazin de tip carmanagerie sa fie foarte simpla. Atat cat si despre crearea receptilor, gestionarea stocului marfii sau ..
04 Jun Program vanzare prin scanare
0 161
Soft vanzare si contabilitate primara POB Soft Retail & Magazin Encea POB Soft Retail instalat in magazinul alimentar, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSINESS SOF..
09 May Soft gestiune stocuri si vanzare magazin
0 98
Soft gestiune stocuri si vanzare magazin POB Soft Retail & RoMotors POB Soft Retail instalat in magazinul alimentar RoMotors, usureaza munca angajatilor dar si al administratorului. Procesele de receptie marfa, vanzare, facturare au fost mult simplificate si gestionate de catre programul de gestiune si contabilitate primara creat de POINT OF BUSIN..
04 May Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii
0 187
Program gestiune si vanzare magazin hainute si jucarii POB Soft Retail & Mariposa, Slatina, OLT   Foloseste un soft dedicat prin care rezolvi problemele, optimizezi fluxurile de lucru, organizezi, eficienzezi activitatile si controlezi. Sofware-ul se adapteaza business-ului tau. Poti sa il folosesti la un simplu magazin sau la un lant de magazine..
12 Apr Program gestiune, contabilitate primara si vanzare
0 98
Program gestiune, contabilitate primara si vanzare POB Soft Retail & Selamy Lila, Scornicesti, OLT Simplu si eficient programul de gestiune magazin a fost instalat in magazinul NONFOOD Selamy Lila din Scornicesti, iar munca angajatilor este mult mai simpla, plecand de la receptii, vanzare, gestionarea stocurilor pana la vanzare...
14 Mar Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii
1 78
Program gestiune, productie dedicat pentru cofetarii POB Soft Bakery & Cofetaria Vilaje POB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzar..
14 Mar Program vanzare si facturare, depozit materiale de constructii
0 430
Program gestiune, vanzare si facturare; depozit materiale de constructii POB Soft Retail & Unifladi, Caracal Simplu si eficient POB Soft Retail este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip magazin sau depozit constructii. Instalat la fata locului, gestionarea marfii si a stocurilor materialelor de constructii este mult mai simpla dator..
08 Feb Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitate
0 127
Program gestiune, vanzare prin scanare si contabilitate Niego, Slatina, OLT & POB Soft Retail POB Soft Retail este un soft optimizat pentru farmaciile veterinare, cabinetele medicale veterinare sau pet shop-uri realizat in conformitate cu cerintele statului Roman . Sunt disponibile doua variante ale programului pentru cabinet veterinar neplatitor..
30 Jan Program Gestiune si Vanzare Cafenea
0 70
Program Gestiune si Vanzare Cafenea POB Soft Bakery & Eis Caffe   POB Soft Bakery este solutia ideala pentru gestionarea locatiilor de tip patiserie, cofetarie, brutarie. Cu ajutorul programului veti putea controla afacerea de la procesul de receptie al materiilor prime, productia conform retetei si pana la procesul de vanzare al produselor fini..
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)